Shopping i Göteborg

Så nu är jag lite piggare och tänkte berätta lite om Göteborgsresan.

Ja, tåget upp gick klockan 10.13. Mycket tidigt för att vara mig. Fick ju gå upp kl åtta för bövelen. Väl på tåget satt jag mest och läste Elle och försökte hålla mig vaken. Fast det är ganska mysigt att sitta på tåg tycker jag. Att bara sitta och titta ut genom fönstret och drömma sig bort.

När vi kom fram till Göteborg efter två timmar på tåget var klockan ungefär kvart över tolv. Då tyckte mamma att det var väl inte så långt till Gothia Towers och att vi kunde gå...fast att det var trettio grader varmt och vi hade vars en tung resväska att släpa runt på.
Jaja, tänkte jag och trodde det rörde sig om kanske tjugo minuter eller något. Fyrtiofem minuter senare höll jag på att dö i värmen och då hade vi ju bara en kvart kvar ungefär.
Det var ungefär då jag bestämde mig för att det var taxi som gällde när vi skulle till stationen för att åka hem dagen därpå.

Inne i hotelllobbyn var det i alla fall svalt och skönt och efter vi hade checkat in och fixat till oss lite på rummet stack vi ut på stan.
Vi började med att äta lunch på någon restaurang på Avenyn. Jag åt en räkmacka utan ägg för övrigt. Sen blev det maratonshopping. Jag längtade efter att komma till Rut m.fl. eftersom de brukar ha så himla coola kläder men när jag väl kom dit blev jag faktiskt lite besviken. De hade inte så mycket snyggt de brukar ha, men det kommer säkert i höst. Hittade i alla fall ett par skitcoola rosa jeans.
Köpte även en jättevacker klänning i en butik som hette "Chelsea".
Har kollat på en gul kofta på H&M här hemma så jag köpte den på H&M i Göteborg. Och hittade ett par skitcoola rosa knästrumpor på Solo som det var 30% på. Fast det fattde inte de i kassan så jag fick 50%. Det var ju inte direkt något jag klagade på ;)

Har tvingat vackra Susanna att agera modell för mig. Så hon får visa upp mina kläder här nu.

Här är de rosa jeansen från Rut m. fl.
Äntligen! Har letat efter jeans i en cool färg hur länge som helst nu!


Den gula koftan från H&M. Tycker den är jättesöt.


Den supersöta klänningen. Älskar den. Märket är London Qed....hm, inget jag känner till faktiskt. Men det är ett bra märkte om de har gjort den här klänningen.


Knästrumporna. Älskar knästrumpor. Känns som att de här kommer användas flitigt av mig i höst.

Efer shoppingen gick vi till Liseberg och där spelade vi på en massa hjul. Men vi vann aldrig någonting. Jag tänkte att nu spelar jag för sista gången och gick till Tobleronehjulet. Och där vann jag stjärnvinsten! 2 kg Toblerone...Så är man sugen på toblerone kan man komma hem till mig ;p

Nej nu ligger Susanna och Olivia och myser i sängen bredvid mig och jag tänkte kila dit och göra de sällskap nu. Ikväll ska jag äntligen få titta på Grease. Ville jag förra gången med men då tvingade Olivia mig att se på Saturdat Night Fever. Kan vara den tråkigaste film jag någonsin har sett.
Men Grease är min favoritfilm. Kan alla repliker och alla låttexter utantill.
Hoppas ni har haft det bra idag !
Godnatt på er!




Kommentarer
Postat av: Linn

Grease is the word <3

2008-08-02 @ 22:49:58
Postat av: hannah

yes it is, patty ;)

2008-08-02 @ 22:58:04
URL: http://asinnersdiary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0